Det hele startet med en idé i 2017. To år senere lanserer Snowroller sin tredje kolleksjon til vinterglade mennesker over hele verden.

Bli bedre kjent med Snowroller teamet, og lær mer om hvordan reisen har vært ved å utforske det under.


HVORDAN DET HELE STARTET

IDÉEN

Det startet da Linnea og vennene hennes var på den årlige påsketuren til Trysil. Idéen om Snowroller dukket opp da jentene snakket om at de ønsket et unikt og stilig antrekk for både bakken og afterski. Linnea hadde akkurat sett den svenske filmen «Selskapsreisen» fra 80-tallet, hvor retro skidresser ble presentert.

“Hvorfor ikke relansere retro skidressen?” spurte hun vennene sine

Et halvt år senere, en tur til Kina og uendelige timer i Photoshop ble Snowroller født. Den vinteren var slalombakken krydret med fargerike skidresser, og merkevaren Snowroller var offisiell.

ÅRET ETTER

SATSE ELLER IKKE?

Etter en suksessfull mottakelse i det norske markedet bestemte Linnea seg for å satse enda en sesong. Inspirasjonen for den nye kolleksjonen var nok en gang hentet fra det glade 80-tallet med hvite striper som en hovedkomponent. 

Høsten 2018 møtte Linnea sitt nåværende teammedlem Eva, gjennom et felles entreprenørskaps
program. 

Jentene jobbet godt sammen og delte felles interesser og verdier. Etter noen uformelle samtaler rundt kjøkkenbordet bestemte jentene seg for å satse sammen på Snowroller. Dermed gikk startupen fra ett til to medlemmer, og begynte å vokse. 

INSPIRASJONEN BAK VINTERKOLLEKSJON 19/20

“ALL IN”

Etter en utsolgt sesong bestemte Linnea og Eva jeg raskt for å satse videre på Snowroller. Men denne gangen større og bedre enn noen gang. De ansatte klesdesigner Caroline, og sammen med en fokusgruppe ble den nye kolleksjonen skapt. 

Vi ønsket å ta merkevaren et hakk videre ved å lage matchende tilbehør og herredresser i tillegg til damedresser!
-Eva and Linnea

Jentene er spente på den kommende sesongen, og klarer ikke vente med å se nye Snowrollers i bakken og på afterski!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *