FW20/21

Recycled Collection

Årets vinterkolleksjon består av fem delikate og stilige skidresser – laget av resirkulerte materialer. Skallstoffet, fôringen og innerstoffet er laget av 100% resirkulerte PET-flasker (Global Recycled Standard – GRS-sertifisert), og glidelåsen er laget av resirkulert plast. Vi har også benyttet overskuddsmateriale fra produksjonen til å lage årets Snowroller-bag som følger med dressen, og redusert bruken av engangsplast ved transport.

God kvalitet og forbedret passform – perfekt for vinteren ❄

Resirkulerte materialer skal ikke stå på bekostning av kvalitet – det resirkulerte stoffet som er brukt til å lage årets kolleksjon er like vind- og vannavstøtende som våre andre skidresser.

I år har vi også forbedret passformen på dressene, med høyere krage og sømmer som får dressen til å sitte enda bedre. Derfor er årets kolleksjon enda mer perfekt til bruk i bakken og på afterski!

Ler mer om dressens spesifikasjoner

❄ Laget av et behagelig vind- og vannavstøtende materiale som gir god bevegelsesfrihet i bakken.

❄ Lommer på utside og innside med plass til heiskort, mobiltelefon og annet tilbehør.

❄ Høy krage med knapper i front.

❄ Justerbar snøring i midjen og et belte i midjen som sørger for et feminint snitt.

❄ Snølås og glidelås nederst på benet designet for å passe slalåmstøvler eller snowboardsko.

❄ Fôret stoff som holder deg varm, selv i kalde temperaturer. I temperaturer rundt null grader vil det være tilstrekkelig med ullundertøy dersom du holder deg i lett bevegelse. Ved kaldere temperaturer kan det være fordelaktig med en varmere genser. Dressene er testet opp til 15 minusgrader.

❄ Dressen er laget av 100% resirkulerte PET-flasker (GRS-sertifisert materiale), resirkulert SAB-glidelås og tilbehør i metall.

Hvordan ta vare på dressen?

Vask

Vask skidressen på maksimalt 30 grader. Vi anbefaler at du tar av beltet før vask og at du vasker dressen i en vaskepose for å beskytte plagget og redusere utslipp av mikrofiber. Dressen skal ikke tørkes i tørketrommel.

Bruke lenger

For å sørge for at skidressen din får lengst mulig levetid anbefaler vi å oppbevare den i Snowroller-posen som fulgte med. Vær også forsiktig med skarpe gjenstander rundt skidressen for å unngå å lage snitt eller hull i stoffet.

Reparere

Dersom skidressen din skulle bli ødelagt betyr det ikke at den skal kastes. Snowroller oppfordrer alle sine kunder til å reparere plaggene dersom dette er mulig slik at de kan brukes på nytt.

Dersom du ikke kan reparere plagget selv kan du for eksempel ta kontakt med en systue eller skredder som kan hjelpe deg. Du kan også pante skidresser som er ødelagt eller slitt gjennom vårt pantesystem eller ta kontakt med kundeservice@snowroller.no for andre tips og råd.

La oss ta tilbake vinteren!

Fjorårets vinter ble en annerledes vinter – med hytteforbud og stengte skibakker. I år skal vi ta tilbake vinteren og gjøre det beste vi kan ut av den! Pakk med skidressen din og reis opp på fjellet med dine nærmeste venner eller familien, og nyt vinterdagene ute i snøen og i bakken!

Har du allerede en dress, men ønsker en fra vår nye kolleksjon?