Vi jobber for bærekraft

Ett steg i riktig retning

 

Fashion og bærekraft burde ikke gå på bekostning av hverandre.
La oss endre motebransjen.

Motebransjen er en av verdens mest forrurensende industrier, men likevel en industri det er gjort lite innovering innen. Det er på tide at industriaktører endrer seg og implementerer grønne initiativer i hele verdikjeden. Denne vinteren tar vi i Snowroller grep mot det grønne skiftet. Vi er kanskje små, men hei – ett steg i riktig retning er en god start!

Utforsk våre initiativ under.

PANTESYSTEM

Gira på å bytte ut skidressen? Med pantesystemet kan du enkelt pante produkter og motta rabattkupong til å benytte i nettbutikken. På den måten kan skidressen din få et helt nytt liv og du får fresht opp garderoben!

Les mer og pant produkter her ->

RESIRKULERT MATERIALE

Stoffet på årets skidresser er laget av 100% resirkulerte PET-flasker (Global Recycled Standard – GRS-sertifisert). Skidressen kommer i en bag som er laget av overskuddsmateriale fra produksjonen (samme stoff som skidressen er laget av).

Les mer om sertifikater og organisasjoner her –>

SECOND HAND

Dresser som blir pantet, B-varer eller dresser som er brukt til fotoshoots og lignende blir lagt ut i vår nye second hand butikk! Her kan du altså sikre deg et produkt til rabattert pris. Heia gjenbruk!

Sjekk ut vår second hand butikk her ->

Ta vare på dressen din

VEDLIKEHOLD

For å ta best mulig vare på skidressen din anbefaler vi at du vasker den på 30 grader finvask uten belte. Deretter bør den lufttørke – unngå tørketrommel.

REPERASJON

Har dressen fått et lite hull eller andre småslitasjer? Det kan du enkelt fikse selv! Denne vinteren vil Serine vise deg hvordan du kan reparere dressen din, og dermed gi den et lengre liv. Følg med på Instagram og her for nye episoder hver måned.

REDESIGN

Hvorfor ikke piffe opp dressen din med et personlig preg? Denne vinteren viser Serine deg hvordan du kan redesigne dressen eller lage stilig tilbehør av stoffbilter du har hjemme. Følg med på vår Instagram og her for tips!