Vi er
Snowroller

Kulest i bakken, på afterski og ute i snøen

Du har kanskje sett en gammel skidress i moren eller bestemoren din sitt skap, eller på bilder fra 80-tallet? Nå er det på tide å børste støvet av dressen, dra den på seg og dra ut i slalombakken. Den retro skidressen er tilbake!

Har du ikke tilgangen til den orginale utgaven har vi løsningen. Høsten 2017 lanserte vi en moderne vri av den gamle skidressen – perfekt til en dag i slalombakken, på afterski eller til bruk ute i snøen. 

Finansavisen pekte ut Snowroller som et must-have på afterski vinteren 2019

Snowroller på forsiden av NRK.no høsten 2017

quote

Vår ambisjon er å få unge til å føle seg bra i bakken og på afterski gjennom å utvikle unike skiklær som skiller seg ut i mengden

— LINNEA (CEO) OG EVA (CMO) I SNOWROLLER

Det hele startet da Linnea og vennene hennes var på den årlige påsketuren til Trysil. Idéen om Snowroller dukket opp da jentene snakket om at de ønsket et unikt og stilig antrekk for både bakken og afterski. Linnea hadde akkurat sett den svenske filmen «Selskapsreisen» fra 80-tallet, hvor retro skidresser ble presentert.

“Hvorfor ikke relansere retro skidressen?” spurte hun vennene sine

Et halvt år senere, en tur til Kina og uendelige timer i Photoshop ble Snowroller født. Den vinteren var slalombakken krydret med fargerike skidresser, og merkevaren Snowroller var offisiell.

Høsten 2018 møtte Linnea sitt nåværende teammedlem Eva, gjennom NTNUs Entreprenørskole – et masterprogram hvor man starter og utvikler egen bedrift.

Jentene jobbet godt sammen og delte felles interesser og verdier. Etter noen uformelle samtaler rundt kjøkkenbordet bestemte jentene seg for å satse sammen på Snowroller. Dermed gikk startupen fra ett til to medlemmer, og begynte å vokse ved å lansere sin andre kolleksjon.

I dag er Snowroller ute med sin tredje kolleksjon – og denne større og bedre enn noen gang tidligere! Nytt for i år er dresser for herrer, samt votter og luer.

BIDRAGSYTERE

Designer: Thea Caroline Klund

Meddesigner: Erica Kvam

Modeller: Sofie Søraunet Wangberg, Marie Holstad Ellingsen, Maria Heidenberg Lund, Zobeir Samimi og Sander Sundt

Fotograf: Camilla Bjørklund

Video: Henrik Holt og Marcus Balcon

Økonomisk støtte og nettverk: NTNUs Entreprenørskole, TrønderEnergi-bidraget, Innovasjon Norge, familie og venner

FØLG OSS

Instagram: @snowrollerofficial
Facebook: snowrollerofficial

KONTAKT

Henvendelser: kundeservice@snowroller.no
Samarbeid: eva@snowroller.no