Dette er oss

I Snowroller tror vi på de gode øyeblikkene. De som får deg til å ville sette tiden på pause – bare nyte. Vi tror på samhold. Tid delt med andre. Om det er med vennegjengen på påskefjellet, i bakken med kompisene eller peiskos på hytta.

Vårt perspektiv

Det siste året har vi åpnet opp for et nytt perspektiv i Snowroller –  sirkulær tankegang.

Fremover ønsker vi å fokusere på gjenbruk, redesign og resirkulering. For å få til gjenbruk lanserer vi verdens første skalerbare pantesystem denne vinteren. For å få til redesign vil Serine vise deg tips og triks til hvordan du enkelt kan piffe opp eller fikse skidressen din. For å få til resirkulering har vi benyttet oss av 100% resirkulert polyester i årets skidresskolleksjon. Les mer om våre tiltak her.

Vi er i startfasen og har fortsatt en lang vei å gå, men ønsker på sikt å bli det foretrukne, bærekraftige skitøymerket for vinterglade og motebevisste personer!

Idéen om Snowroller

Det hele startet da 21-år gamle Linnea og vennene hennes var på den årlige påsketuren til Trysil. Idéen om Snowroller dukket opp da jentene snakket om at de ønsket et unikt og stilig antrekk for både bakken og afterski.

“Hvorfor ikke relansere retro skidressen?” spurte hun vennene sine

Et halvt år senere, en tur til Kina og uendelige timer i Photoshop ble Snowroller født. Den vinteren var slalombakken krydret med fargerike skidresser, og merkevaren Snowroller var offisiell.

Vekst og ambisjoner

Høsten 2018 møtte Linnea sitt nåværende teammedlem Eva, gjennom masterstudiet NTNUs Entreprenørskole. Etter noen uformelle samtaler rundt kjøkkenbordet bestemte jentene seg for å satse sammen på Snowroller.

I dag, 3 år etter oppstart, er Snowroller ute med sin fjerde kolleksjon og har gått fra to til seks engasjerte jenter. Med et hårete mål om å være en ledende global aktør for bærekraftig skitøy, jobber de aktivt med å tøye grenser og utfordre bransjen med nye forretningsmodeller og innovative konsepter.

Teamet bak Snowroller

Vi er fremdeles et lite team i Snowroller, men har allerede fått tre nye tilskudd i 2020.

Møt hele teamet her ->

Presseomtaler

Snowroller på forsiden av NRK.no høsten 2017

Snowroller ble anbefalt da KK Mote skrev om skitrender i 2019.

Finansavisen pekte ut Snowroller som et must-have på afterski vinteren 2019

Bidragsytere

Vi hadde aldri klart oss uten all den gode hjelpen vi får av familie, venner og nettverket rundt oss. En ekstra takk i år går til:

Designer: Thea Caroline Klund

Modeller: Helena Wian, Amalie Hagen Aune, Ana Carolina Hausvik, Zobeir Samimi og Nikolai Dokken

Fotograf: Camilla Bjørklund

Video: Marcus Balcon

Finansiell støtte: TrønderEnergi-bidraget, Innovasjon Norge, Norges Forskningsråd

Bli en del av familien

Eksklusive tilbud kun for medlemmer av Snowroller familien.

❄ Gode tilbud

❄ Tilgang til nye produkter først

❄ Bidra til design- og konseptutvikling