Retur og angrerett

Bytte av varer

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en annen størrelse eller farge, eller til et annet produkt, må du legge inn en ny bestilling på vår nettside, og deretter sende en mail til kundeservice@snowroller.no for å motta et angreskjema som du fyller ut og legger ved returen. Vi vil kreditere returvaren når den ankommer vårt lager. Har du faktura fra Klarna anbefaler vi at du logger inn på “min side” og forskyver forfallsdato for å unngå purregebyr.

Sendes i retur til (leveres inn hos Posten, ikke Postnord):

Tveraaen Engros
Festningsåsen 53
1860 Trøgstad

Skriv tydelig navn og ordrenummer på angreskjemaet. Sørg for at varene du vil bytte /returnere er ubrukt og at alle etiketter sitter på. Hvis kvittering på returkostnadene blir sendt til oss dekker vi returkostnadene, ellers dekkes dette av kunden.

 

Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist). Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris til kjøper. Angrerettsskjema fås ved henvendelse til oss pr. e-post (kundeservice@snowroller.no). En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Returkostnadene bæres av forbrukeren med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig. Vi anbefaler å sende retur med sporing.

I juli kan behandlingstid for returer være noe lengre enn normalt.

Sendes i retur til (leveres inn hos Posten, ikke Postnord):

Tveraaen Engros
Festningsåsen 53
1860 Trøgstad