Sertifikater og Organisasjoner

For oss er miljø ikke bare en trend. Å påta seg ansvaret for miljøet vårt er ikke et alternativ, men en forpliktelse. For å vise at dette ikke bare er tomme ord, samarbeider vi med disse organisasjonene.


Global Recycled Standard

Stoffet på årets skidresser er laget av 100% resirkulerte PET-flasker (Global Recycled Standard – GRS-sertifisert). Standarden gjelder hele forsyningskjeden og adresserer sporbarhet, miljøprinsipper, sosiale krav, kjemisk innhold og merking.

Les mer her ->


OEKO-TEX

Ulldressen er laget av 100% Oeko-tex 100-sertifisert stoff. Oeko-Tex Standard 100 er et internasjonalt test- og sertifiseringssystem for tekstiler som krever at stoffene ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer

Les mer her ->


BSCI

Produktene er sydd av vår langvarige samarbeidspartner i Kina som følger BSCI-standarden. Dette innebærer at de følger et program som har som mål å kontinuerlig forbedre arbeidsvilkårene i sine fabrikker.

Les mer her ->


Mulesingfri ull

Snowroller tolererer ikke uetisk og inhuman behandling av dyr, og bruker kun mulesingfri ull. Ullet vårt er vurdert og godkjent av Nanjing Wool Market.

Les mer her ->