Bærekraft

FASHION OG BÆREKRAFT BURDE IKKE GÅ PÅ BEKOSTNING AV HVERANDRE.
LA OSS ENDRE MOTEBRANSJEN.

Motebransjen er en av verdens mest forrurensende industrier, men likevel en industri det er gjort lite innovering innen. Det er på tide at industriaktører endrer seg og implementerer grønne initiativer i hele verdikjeden. Denne vinteren tar vi i Snowroller grep mot det grønne skiftet.

Vi er kanskje små, men hei – ett steg i riktig retning er en god start!

SERTIFIKATER OG ORGANISASJONER

GLOBAL RECYCLED STANDARD

Stoffet på de to siste sesongenes skidresser er laget av 100% resirkulerte PET-flasker (Global Recycled Standard – GRS-sertifisert). Standarden gjelder hele forsyningskjeden og adresserer sporbarhet, miljøprinsipper, sosiale krav, kjemisk innhold og merking.

OEKO-TEX

Ulldressen er laget av 100% Oeko-tex 100-sertifisert stoff. Oeko-Tex Standard 100 er et internasjonalt test- og sertifiseringssystem for tekstiler som krever at stoffene ikke inneholde allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer.

BSCI

Produktene er sydd av vår langvarige samarbeidspartner i Kina som følger BSCI-standarden. Dette innebærer at de følger et program som har som mål å kontinuerlig forbedre arbeidsvilkårene i sine fabrikker.

MULESINGFRI ULL

Snowroller tolererer ikke uetisk og inhuman behandling av dyr, og bruker kun mulesingfri ull. Ullet vårt er vurdert og godkjent av Nanjing Wool Market.

×